SADRŽAJ PO
OBLASTIMA
Književni programi
Likovni programi
Scenska umjetnost
Muzički programi
Arhivska i bibliotečka građa, studije, knjige...
Organizacije, institucije, društva
Manifestacije, festivali
Portreti
Muzejske izložbe
Galerije, foto reportaže, video zapisi| Naslovna | O projektu | Saradnički program | Linkovi | Kontakt |
 
   
   
     

Ženska vokalna grupa
"HARMONIJA" Budva

 

Na proslavi Dana Opštine Budva, 1997. god.

Oko 1300 nastupa za dvadeset četiri godine djelovanja dovoljan su pokazatelj kvalitetnog rada Harmonije. Veliki broj samostalnih koncerata, nastupa u turističke svrhe pred stranim gostima koji hoće da čuju melos koji je karakterističan za ovo podneblje, učešće na raznim manifestacijama, prezentacijama turizma Budve i Crne Gore u bivšim jugoslovenskim republikama i inostranstvu, razne smotre i takmičenja klapa, nastupi u radio i TV emisijama, muzički festivali i slično obilježili su rad ove grupe u prethodnom periodu.

Proslava povodom petnaest godina rada Harmonije, 1998. god.

Kvalitetan rad podrazumijeva i uključivanje i podmlađivanje grupe sa novim članovima. Grupa se sastoji od jednog broja članica koje su praktično od njenog osnivanja i članica koje su zbog obaveza studiranja ili posla provele u grupi kraće ili duže vrijeme. Značajno je istaći da sve generacije vole muziku koju izvodi Harmonija tako da nema problema oko uključivanja mladih članica u rad grupe.

Nastup u hotelu "Avala"

Harmonija je 1994. god. izdala audio kasetu a sredinom 2001. god. i CD pod nazivom "More ljubavi". U pripremi je i snimanje novih pjesama. Osim snimanja pjesama grupa učestvuje u nizu drugih projekata od kojih izdvajamo najnoviji - učešće u etno mjuziklu "Ljubišine pastoralije".

Nastup 2004. god.

U narednom periodu postoje određeni planovi vezani za realizaciju projekata sa temama sa ovih prostora, a koji bi uključivali veliki broj aktera osim članica Harmonije.

Trg pjesnika, Stari grad Budva

U toku turističke sezone Harmonija nastupa u Budvi i u Petrovcu, kao dio kulturne ponude u okviru manifestacije "Mediteranski program" koji organizuje Turistička organizacija Budve.


Više informacija na zvaničnoj prezentaciji grupe "Harmonija"
www.harmonija-budva.com